2018-29-10

SPEF lanserar film med Malmö Mur & Puts medverkande

Klicka på "Läs mer" för att hitta länken till videon.

LÄS MER
2018-25-10

Frillesås Mur & Puts ansluter till Fasadgruppen

Frillesås Mur & Puts grundades 1989 med Morgan Dragstedt i spetsen och har sedan dess utfört mur- och putsarbeten, med allt från tegel- och putsfasader till väggar och stommar, vid nybyggnationer och renoveringar runt om i Halland och Göteborg. Idag drivs företaget av Morgan Dragstedt och Björn And...

LÄS MER
2018-19-10

Valbo Fasad går med i Fasadgruppen

Valbo Fasad grundades av Ingvar Eriksson på 1970-talet och har sedan dess i huvudsak bedrivit puts och murningsarbeten. Idag drivs företaget av Andreas Bendrik och Jonas Glaas och omsätter ca 100 miljoner med ca 50 medarbetare.

LÄS MER
2018-10-10

Fasadgruppen rekryterar ny Inköps- och Försäljningschef

Som ett led i vår fortsatta satsning av att centralisera vissa funktioner inom koncernen, har vi anställt Anders Planensten som Inköps- och Försäljningschef.

LÄS MER
2018-04-10

Ny Marknadschef för Fasadgruppen

Som ett led i vår satsning av att centralisera vissa funktioner inom koncernen, har vi anställt Michèle Ferrari som marknadschef med start den 8 januari.

LÄS MER
2018-03-10

Connecting Capital förvärvar majoriteten i Fasadgruppen Sverige AB

Stockholm, 12 juni 2018 - Connecting Capital Sweden AB är ett familjekontrollerat investeringsföretag som idag har förvärvat 57,9 % av Fasadgruppen Sverige AB (”Fasadgruppen”).

LÄS MER

Fasadgruppen växer med ytterligare ett förvärv

Fasadgruppen växer i Malmöområdet/Skåne genom förvärv av Malmö Mur & Puts. Bolaget utför mur- och putsarbeten inom nybyggnation och renovering.

LÄS MER

Fasadgruppen tar rikstäckande grepp - ny position i Västsverige!

Fasadgruppen Sverige befäster sin position som marknadsledare inom fasadbranschen och blir nu störst, inte bara till geografisk täckning utan även till omsättning. Genom förvärv av Johns Bygg & Fasad, med säte i Göteborg, så fortsätter den strategiska tillväxten. Nu hanterar vi entreprenaduppdrag i...

LÄS MER