Stark Fasadrenovering, med huvudkontor i Kungens Kurva projekterar och utför alla typer av fasad- arbeten över hela Stockholmsområdet. Stark är specialiserat på att renovera fasader, i detta ingår fönsterbyten, balkongarbeten, takrenoveringar samt fasadarbeten i form av olika putssystem, tegelrenoveringar samt betonglagningar. Stark har cirka 50 anställda och omsätter ca 200 miljoner kronor.

Johns Bygg & Fasad, med huvudkontor i Göteborg, projekterar och utför alla typer av fasadarbeten över hela Västsverige. Johns är specialiserat på att renovera fastigheters exteriör (klimatskalet), i detta ingår fönsterbyten, balkongarbeten, takrenoveringar samt fasadarbeten i form av olika putssystem, tegelrenoveringar samt betonglagningar.

Robust Hyrställningar, med huvudkontor i Bålsta, är specialiserat på byggställningar, mastklättrande plattformar, vädertak och fallskyddslösningar och finns över hela Sverige. Robust är sprunget ur bygghantverket, vilket innebär en stor förståelse för de uppdrag som ska utföras även på komplicerade arbetsplatser. Robust har cirka 10 anställda och ställningsverksamheten omsätter ca 35 miljoner kronor.

Murpoolen i Skåne, med huvudkontor i Malmö, projekterar och utför alla typer av fasadarbeten i Skåneregionen, från mindre servicejobb till större entreprenader, inom främst bostadsproduktion men även offentlig förvaltning, sjukhus, kontor och industrilokaler. Murpoolen har cirka 30 anställda och omsätter cirka 35 miljoner kronor.

Malmö Mur & Puts, med huvudkontor i Limhamn, projekterar och utför alla typer av fasadarbeten i Skåneregionen, från mindre servicejobb och renoveringar till större entreprenader, inom bland annat bostadsproduktion men även offentlig förvaltning, sjukhus, kontor och industrilokaler. Malmö Mur & Puts har cirka 35 anställda och omsätter cirka 45 miljoner kronor.

Mälardalens Mur & Puts, med huvudkontor i Enköping, projekterar och utför alla typer av fasadarbeten i Stockholm, Uppsala, Enköping och i hela Mälardalen. Mälardalens Mur & Puts är specialiserat på nyproduktion och att renovera fasader. Mälardalens Mur & Puts har cirka 50 anställda och omsätter 75 miljoner kronor.

AB Karlssons Fasadrenovering är ett tidigare familjeföretag med rötterna i Ädelfors, Småland. Verksamhetsområdet är Östergötland, Småland-Öland, Blekinge och Skåne. Företaget startades 1970 av Roland Karlsson. Kontoret ligger i Ädelfors där även huvudlagret finns. Avdelningskontor i Malmö. Lokala lager i Kalmar och Linköping. Vi arbetar med alla typer av putssystem både vid renoveringar och nyproduktion. Vi har genom åren utfört en stor mängd renoveringar av K-märkta fasader.

Valbo Fasad, med huvudkontor i Gävle, projekterar och utför alla typer av fasadarbeten. Valbo är specialister på alla typer av fasadrenoveringar, putsarbeten och tilläggsisoleringar - främst med utförande i Mellansverige från Stockholm i söder till Sundsvall i norr. Valbo har cirka 50 anställda och omsätter ca 110 miljoner kronor.

Frillesås Mur & Puts, med huvudkontor i Varberg, projekterar och utför alla typer av fasadarbeten över hela Västsverige. Frillesås utför mur- och putsarbeten, med allt från tegel- och putsfasader till väggar och stommar, vid nybyggnationer och renoveringar. Frillesås har cirka 30 anställda och omsätter ca 50 miljoner kronor.

Valvet Fasad, med huvudkontor i Kungens Kurva projekterar och utför fasadarbeten med inriktning av äldre fastigheter över hela Stockholmsområdet. Valvet är specialiserat på att renovera fasader med stort historiskt och kulturellt värde och i detta ingår fönsterbyten, balkongarbeten, takrenoveringar samt fasadarbeten i form av olika putssystem, tegelreno- veringar samt betonglagningar.

Simtuna Bygg & Betong Teknik, med huvudkontor i Bro utanför Stockholm, utför totalentreprenad när det gäller alla typer av betongprojekt över hela Stockholmsområdet med omnejd. Simtuna är specialiserade på betongrenovering med huvudsaklig inriktning på balkongarbeten och loftgångsarbeten samt renovering av parkeringshus. Simtuna har cirka 27 anställda och omsätter ca 60 miljoner kronor.

Allt i murning, med huvudkontor i Karlshamn, projekterar och utför alla typer av fasadarbeten, med allt från tegel- och putsfasader till väggar och stommar – både nybyggnationer och renoveringar. Företaget renoverar även skorstenar, monterar kaminer och kakelugnar. Den geografiska arbetsytan är Blekinge, Skåne och Småland. Allt i murning har cirka 25 anställda och omsätter cirka 25 miljoner kronor.

Mellansvenska Fasad, med huvudkontor i Kumla utför alla typer av fasad- arbeten över Mellansverige. Mellansvenska Fasad har mångårig branschverksamhet. Fyrtio års samlad kunskap och rutin är vår garanti för ett väl genomfört uppdrag. Stort eller smått. Nyproduktion eller renovering. Med eller utan isoleringssystem. Alla uppdrag betraktar vi som lika viktiga. Mellansvenska Fasad har cirka 35 anställda och omsätter ca 55 miljoner kronor.

Fasadteknik i Nyköping, med huvudkontor i Nyköping utför främst mur- och putsarbeten samt balkongrenoveringar och plattsättning. Fasadteknik bildades 1994 och består av ett 15-tal mycket kunniga och erfarna murare och plattsättare. Objekten varierar från slott och kulturbyggnader till industribyggnader och flerfamiljshus. Geografiskt fokus är Östra Sverige kring Östergötland, Södermanland och Stockholm.

Ume fasad AB med huvudkontor i Umeå erbjuder i huvudsak tjänster inom murning och putsning, både nyproduktion och renovering samt arbeten med kakel och klinker. Det geografiska upptagningsområdet är Norrland. Ume fasad består av ett antal mycket kunniga och erfarna murare med 30 års erfarenhet i branschen. Geografiskt fokus är Norrland.

P. Andersen & Søn ligger i Danmark med huvudkontoret i Lejre utanför Köpenhamn. Företaget är ett av landets ledande entreprenörsfirmor i branschen med lång erfarenhet och gedigen kompetens. Företaget är specialiserat på fasadputs, både nyproduktion och renovering samt akustik gips. P. Andersen & Søn har cirka 30 anställda och bildades 1946.

Karlaplans Plåtslageri, med huvudkontor i Stockholm, är en helhetspartner inom plåt och tätskiktsarbeten. Karlaplans Plåtslageri arbetar med de flesta typer av utvändiga plåt och tätskiktsmaterial på tak, fasader, terrasser och gårdar. I dag har företaget ett 60-tal anställda och omsätter cirka 125 miljoner kronor på årsbasis. VD är Andreas Illerfelt.

Sterner Stenhus, grundat 1960, erbjuder kompletta lösningar vid nybyggnation och renovering av fasader – från projektering till slutlig produkt. Bolaget drivs idag av Elias Georgiadis och Tomas Georgiadis med hjälp av företagets alla medarbetare. Verksamheten togs över 2007 från familjen Sterner, som drivit bolaget sedan starten.