Publicerad 2020-05-04

Administratör sökes till Malmö

Trivs du med varierande uppgifter och vill arbeta som ”spindeln i nätet”? Fasadgruppen i Malmö behöver förstärka sitt kontor med en administratör.

Arbetsuppgifter:
I rollen som administratör ansvarar du för fakturaunderlag och löpande administrativa arbetsuppgifter på kontoret. Du har också ansvaret för ID-kortshantering, posthantering, att uppdatera företagens hemsidor och andra sociala medier samt fotografera projekt som företagen driver. Vidare kommer du ansvara för inköp av kontorsmaterial och annat dylikt.

Utbildning och erfarenhet
:
• Gymnasieutbildning. Meriterande med högskoleförberedande gymnasieutbildning.
• Meriterande med tidigare erfarenhet av servicerelaterat arbete och administration
• God datorvana
• B-körkort
• Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska

Personliga egenskaper:
Som administratör bör du vara en person som gillar ordning och reda samt ha en känsla för service. Du är en prestigelös person som upprätthåller ett professionellt bemötande gentemot kollegor och besökare. Rollen som kontorssekreterare innefattar mycket eget ansvar och att arbeta i högt tempo. Vidare är du ödmjuk, driven och har skinn på näsan.

Start: v. 32
Plats: Russgatan 1, Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Välkommen med din ansökan senast den 15 juni till: julia@murpoolen.se. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Fasadgruppen Norden AB är Nordens enda och Sveriges största fasadkoncern. Murpoolen, Malmö Mur & Puts och Karlssons Fasadrenovering är en del av koncernen och finns i Malmö. Verksamheten bygger på ett antal lokalt förankrade entreprenörsdrivna företag med tydligt fokus på samverkan, engagemang och kompetens. Fasadgruppen är i en expansiv fas och marknadsledande i branschen. Koncernen omsätter 1,2 mdkr och har totalt cirka 600 anställda. Huvudkontoret finns i Stockholm. Läs mer på www.fasadgruppen.se.