Publicerad 2020-01-07

Fasadgruppen rekryterar Casper Tamm som ny CFO

Fasadgruppen fortsätter att fokusera på tillväxt. Fasadgruppen förstärker företagsledningen genom att utse Casper Tamm som ny CFO. Han kommer närmast från bostadsutvecklingsföretaget SSM Holding AB och tillträder sin tjänst senast under andra kvartalet 2020.

 Med nya samarbeten och nya marknader, kommer nya utmaningar och krav på kompetens. För att fortsätta att utveckla företaget framåt och säkerställa Fasadgruppens kapacitet att leverera på framtida planer, har nu styrelsen utsett Casper Tamm som ny CFO. Han har mångårig erfarenhet i rollen som ekonomi- och finansdirektör, bland annat från den internationella Dow-koncernen, Teracom och Swedol. Han kommer närmast från bostadstutvecklingsföretaget SSM Holding AB.

”Den här rekryteringen ligger i linje med våra tillväxtambitioner och jag är övertygad om att Casper Tamm kommer att vara ett fantastiskt tillskott för vår organisation och bidra med värdefull erfarenhet i vår fortsatta utveckling, säger Pål Warolin, VD och koncernchef Fasadgruppen.

Casper Tamms tidigare erfarenhet av företagsförvärv, expansion, nyemissionsprocesser och noterad bolagsmiljö adderar nödvändig erfarenhet till företagets ekonomifunktion.

För mer information, vänligen kontakta:
Pål Warolin, VD och koncernchef Fasadgruppen Sverige AB, tel. +46 70 925 52 01.