Publicerad 2020-01-27

Fasadgruppen på Fastighetsmässan i Malmö

Fasadgruppen ställer återigen ut på Fastighetsmässan. Det blir en möjlighet att träffa både befintliga och nya kunder samt ett tillfälle att berätta om hur vi, som Sveriges största fasadkoncern med lokalt förankrade bolag, kan hjälpa våra kunder med en trygghet i hela affären. 

Fastighetsmässan Malmö samlar fastighetsbranschens ledande aktörer och skapar förutsättningar för en attraktiv region och ett blomstrande näringsliv. Här möter du de mest inflytelserika fastighetsaktörerna inom drift, underhåll, förvaltning, energi, miljö, säkerhet och digitalisering och skapar unika affärs- och nätverksmöjligheter.

Kom förbi vår monter F:07, så bjuder vi på en kaffe och berättar om våra 17 bolag i koncernen och hur vårt erbjudande som rikstäckande helhetspartner hjälper dig som kund. Vi arbetar på den nordiska marknaden med fokus på murning, putsning, betong, balkonger, fönster och tak. Vi vet att summan av Fasadgruppens bolag tillsammans, är större än de enskilda delarna var för sig. Vi erbjuder en trygghet i hela affären.

Vår monter bemannas av:
Mats Karlsson, VD Karlssons Fasadrenovering
Anders Svensson, VD Allt i murning
Niclas Ek, VD Malmö Mur & Puts
Morgan Olsson, VD Murpoolen

Vi ser fram emot att träffa både befintliga och nya kunder under mässan, välkomna till F:07!

Var: Malmömässan, Malmö
När: 26-27 februari

Ladda ner en gratis entrébiljett HÄR.

För mer information, kontakta:
Michèle Ferrari, Marknadschef Fasadgruppen Sverige AB
michele.ferrari@fasadgruppen.se eller 0707-877 876