Våra tjänster

Oscar Ekholm Grahn Htadwy0t194 Unsplash

Energismarta lösningar

En välisolerad fastighet utgör grunden för minskad energianvändning. Genom att se till att fastigheten är isolerad, minskar energibehovet till uppvärmning och därmed även påverkan på miljön. Enkla åtgärder handlar om att exempelvis justera värmesystem och ventilation, tilläggsisolera tak, vind och fasad samt täta fönster.
Läs mer
Strandvägen 1

Putsning

Vi har en omfattande kompetens kring puts och jobbar med alla olika typer. Vi har kompetens från nybyggnation till det avancerade restaureringsuppdragen utav kulturklassificerade fastigheter, t.ex. byggnadsminnen och kulturfasader såsom Borgholms Slottsruin, Grand Hôtel, Hasselbacken, Palacehuset, Kalmar Slott med flera.
Läs mer

Murning

Tegel är ett material vars popularitet tycks öka hela tiden. Numera finns också många duktiga tillverkare och en fantastisk variation. Det gör att man idag också har stor möjligheter att hitta lösningar till både utmanande arkitektur som struktur och färg.
Läs mer
DJI 0278Copy
Fönsterrenovering

Fönster och balkonger

Vi har stor erfarenhet av fönsterbyte och balkongrenovering. I samband med en fasadrenovering är det alltid bra att se över hela fastighetens skick.
Läs mer

Tak

Vi renoverar, byter ut och lägger nytt tak. I samband med en fasadrenovering är det alltid bra att se över hela fastighetens skick.
Läs mer
Plåttak
IMG 3078

Industrifasader

Vi är specialiserade på skalfasader och tak till industrier.
Industrifasader

Glasfasader

Vi monterar dörrar, fasader, tak och fönster i aluminium, stål och glas.
Läs mer
ABB Arena Nord 2
Kolfiber

Kolfiberförstärkning

Kolfiberförstärkning är smart och kan helt och hållet ersätta stålbalken. Kolfiberförstärkning görs med kolfiber som är lätt, tunt och starkt.
Läs mer

Ställning

Vi hyr ut alla typer av hjälpmedel, utrustning och maskiner som behövs för utförande av bygguppdrag eller för etablering av arbetsplatsen.
Läs mer
DSC00285
Screen Shot 2018 10 17 At 133425

Fasadservice

Fasadservice ger dig som fastighetsägare trygghet, frigör din tid och hjälper dig att få en överblick över dina fasader. Genom ett skräddarsytt serviceavtal kan du förebygga oväntade överraskningar, ha bättre kontroll och slippa oväntade överraskningar.
Läs mer