Våra tjänster

Grand

Putsning

Vi har en omfattande kompetens kring puts och jobbar med alla olika typer. Vi har kompetens från nybyggnation till det avancerade restaureringsuppdragen utav kulturklassificereade fastigheter, t.ex. byggnadsminnen och kulturfasader såsom Borgholms Slottsruin, Grand Hôtel, Hasselbacken, Palacehuset, Kalmar Slott med flera.
Läs mer

Murning

Tegel är ett material vars popularitet tycks öka hela tiden. Numera finns också många duktiga tillverkare och en fantastisk variation. Det gör att man idag också har stor möjligheter att hitta lösningar till både utmanande arkitektur som struktur och färg.
Läs mer
Screen Shot 2018 10 10 At 104704
Kneippen 1

Fönster och balkonger

Vi har stor erfarenhet av fönsterbyte och balkongrenovering. I samband med en fasadrenovering är det alltid bra att se över hela fastighetens skick.
Läs mer

Tak

Vi renoverar, byter ut och lägger nytt tak. I samband med en fasadrenovering är det alltid bra att se över hela fastighetens skick.
Läs mer
Tak Stockholm
Putning

Tilläggsisolering

All energianvändning har en miljöpåverkan. I Sverige går cirka 30 procent av energianvändningen till att värma våra hus. En välisolerad byggnad utgör grunden för minskad energianvändning och genom att se till att fastigheten är isolerad, minskar energibehovet till uppvärmning och därmed även påverkan på miljön.
Läs mer

Kolfiberförstärkning

Kolfiberförstärkning är smart och kan helt och hållet ersätta stålbalken. Kolfiberförstärkning görs med kolfiber som är lätt, tunt och starkt.
Läs mer
Kolfiber
Byggställning

Ställning

Vi hyr ut alla typer av hjälpmedel, utrustning och maskiner som behövs för utförande av bygguppdrag eller för etablering av arbetsplatsen.
Läs mer

Fasadservice

Fasadservice ger dig som fastighetsägare trygghet, frigör din tid och hjälper dig att få en överblick över dina fasader. Genom ett skräddarsytt serviceavtal kan du förebygga oväntade överraskningar, ha bättre kontroll och slippa oväntade överraskningar.
Läs mer
Dsc0014622
ABB Arena Nord 2

Glasfasader

Vi monterar dörrar, fasader, tak och fönster i aluminium, stål och glas.
Läs mer