Takrenovering

Behöver du hjälp med att byta, renovera eller lägga nytt tak på en fastighet? Tak är tillsammans med fasaden och fönster de delar som skyddar din fastighet mot omvärldens påverkan i form av väder, vind, UV-strålning från solljus med mera.

Vi är en helhetsleverantör och erbjuder tjänster i toppklass inom fasadrenovering, energibesparing, fönsterbyten, balkong- och takrenovering. Vi arbetar med de flesta typer av utvändig plåt- och tätskiktsmaterial på tak, fasader, terrasser och gårdar - både nyproduktion och renovering.

 

Varför behöver man byta och renovera taket?

Med tiden uppstår slitage på alla byggnader. Livslängden på ett tak varierar från cirka 5 till 60 år beroende på typ av tak, konstruktion och förebyggande underhåll. Taket utsätts för stora väderskiftningar, vilket gör att behov av takrenovering uppstår med tiden. Äldre fastigheter har ofta dåligt isolerat yttre skal på fastigheten, vilket omfattar fasad, tak, balkong och fönster som är i stort behov av renovering.

 

Klimatsmart renovering och underhåll

Att underhålla fasaden, byta fönster, tak och balkong är en investering för att din fastighet ska hålla under många årtionden framåt. Att bidra till ett mer beständigt och hållbart samhälle är allas ansvar. En fastighet som man tar hand om, känns alltid trivsammare och mer inbjudande och bidrar ofta till att en hel stadsbilden känns trevligare och tryggare. 

Förutom lägre drifts- och underhållskostnader, får fastigheten även ett högre andrahandsvärde och skapar en god inomhusmiljö för människorna att vistas i.

 

En koncern som kan fasader

Fasadgruppen är ett utpräglat hantverksbolag med över 2000 medarbetare och gedigen erfarenhet i fasadbranschen. Det tillsammans med utvecklade arbetsprocesser, skapar vi en kostnadseffektiv organisation med tydlig ansvarsfördelning som levererar högsta kvalitet i tid. Våra arbetsområden handlar om alla typer av fasadbyggnationer och vi är med vid nyproduktion, ombyggnation och renovering.

Vi är med i hela processen från konsultation, produktionsledning av bygget, administration till färdig produkt.

 

Hur kan vi hjälpa dig?

Många av våra kunder är bostadsrättsföreningar, fastighetsförvaltare, fastighetsägare, konsulter, arkitekter och byggbolag som ha ett behov av att renovera fasaden. 

Tveka inte att kontakta oss för mer information och en kostnadsfri offert på alla uppdrag. 

För ett hållbart arbete och trygghet i hela affären!

 


Senast uppdaterad 04 januari 2023