Pål Warolin

VD och koncernchef

Pål Warolin är VD och koncernchef för Fasadgruppen samt VD på Johns i Göteborg. Han har en bred erfarenhet med ledande befattningar såsom försäljningschef, VD, koncernchef samt styrelsearbete inom flertalet branscher. Pål har en kandidatexamen som företagsingenjör.

Favoritfasad: Palacehuset Göteborg

Martin Jacobsson

Vice VD

Martin Jacobsson är vice VD på Fasadgruppen. Han arbetade tidigare på Handelsbanken Capital Markets. Han har en magisterexamen i Industriell Ekonomi från Lunds Tekniska Högskola. 

Favoritfasad: Drottningholms Slott

Bild saknas

Casper Tamm

CFO

Casper Tamm har mångårig erfarenhet i rollen som ekonomi- och finansdirektör, bland annat från den internationella Dow-koncernen, Teracom och Swedol. Han kommer närmast från bostadstutvecklingsföretaget SSM Holding AB och har erfarenhet av företagsförvärv, expansion, nyemissionsprocesser och noterad bolagsmiljö.

Michèle Ferrari

Marknadschef

Michèle Ferrari har lång och bred erfarenhet av marknadsföring, grafisk formgivning och projektledning från bland annat IT- och elgrossistbranschen inom företag som Dustin Group och Rexel. Hon har en kandidatexamen i marknadskommunikation och har studerat på Sorbonne i Paris och arbetat inom EU i Bryssel.

Favoritfasad: Stenbockska palatset

Anders Planensten

Inköps- och Försäljningschef

Anders Planenesten har lång bakgrund i fasadbranschen och har tidigare bland annat arbetat som marknads- och försäljningschef på Randers Tegel AB. Över 30 års erfarenhet inom mur- och putsbranschen och arbetar idag med inköp och försäljning.

David Graffner

Ekonomichef

David Graffner arbetar som Ekonomichef och har en utbildning inom Internationell Ekonomi vid Växjö Universitet. Han har tidigare arbetat som Redovisningschef på Schindler Hiss AB under många år. 

Andreas Bendrik

Affärsområdeschef Norr

Andreas Bendrik är Affärsområdesansvarig för Fasadgruppen Norr samt VD på Valbo Fasad i Gävle. Han axlar i det helhetsansvaret för verksamheten. Andreas har varit i fasadbranschen i många år och har gedigen erfarenhet av fasadinstallation.

Stefan Karlsson

Affärsområdeschef Öst

Stefan Karlsson är Affärsområdesansvarig för Fasadgruppen Öst samt VD på STARK Fasadrenovering och axlar i det helhetsansvaret för verksamheten. Stefan har varit i fasadbranschen i över 25 år och har gedigen erfarenhet av att driva olika bolag.

Favoritfasad: Stockholms Olympiastadion

Mats Karlsson

Affärsområdeschef Syd

Mats Karlsson är affärsområdesansvarig för Fasadgruppen Syd samt VD på Karlssons Fasadrenovering sedan 2000. Han har varit i fasadbranschen i över 25 år och har därmed stor erfarenhet. Under Mats tid som VD har Karlssons gått från 35 miljoner i omsättning till 145 miljoner. 

Favoritfasad: Colosseum i Rom