Pål Warolin

VD och koncernchef

Pål Warolin VD för Fasadgruppen samt VD på Johns. Har en bred erfarenhet med ledande befattningar såsom försäljningschef, VD, koncernchef samt styrelsearbete inom flertalet branscher. Pål har en kandidatexamen som företagsingenjör.

Favoritfasad: Palacehuset Göteborg

Martin Jacobsson

Vice VD

MSc Industriell Ekonomi från Lunds Tekniska Högskola. Arbetade tidigare på Handelsbanken Capital Markets. Vice VD för Fasadgruppen sedan 2018.

Favoritfasad: Drottningholms Slott

Anders Planensten

Inköps- och Försäljningschef

Anders har tidigare jobbat som marknads- och försäljningschef på Randers Tegel AB och har över 30 års erfarenhet inom mur- och putsbranschen.

Michèle Ferrari

Marknadschef

Michèle har i grunden en kandidatexamen i marknadskommunikation och en lång erfarenhet av marknadsföring, grafisk formgivning och projektledning från bland annat IT- och elgrossistbranschen. 

Favoritfasad: Stenbockska palatset

David Graffner

Ekonomichef

David har en utbildning inom Internationell Ekonomi vid Växjö Universitet. Kommer tidigare från Schindler Hiss AB där han arbetade som Redovisningschef. Ekonomichef sedan februari 2019 för Fasadgruppen. 

Andreas Bendrik

Affärsområdeschef Norr

Andreas är Affärsområdesansvarig för Fasadgruppen Norr samt VD på Valbo Fasad och axlar i det helhetsansvaret för verksamheten. Andreas har varit i fasadbranschen i många år och har gedigen erfarenhet av fasadinstallation.

Stefan Karlsson

Affärsområdeschef Öst

Stefan är Affärsområdesansvarig för Fasadgruppen Öst samt VD på STARK Fasadrenovering och axlar i det helhetsansvaret för verksamheten. Stefan har varit i fasadbranschen i många år och har gedigen erfarenhet av att driva olika bolag.

Favoritfasad: Stockholms Olympiastadion

Mats Karlsson

Affärsområdeschef Syd

Mats är affärsområdesansvarig för Fasadgruppen Syd samt VD på Karlssons sedan 2000 och har arbetat där i 26 år. Under Mats tid som VD har Karlssons gått från 35 miljoner i omsättning till 145 miljoner. Mats är även VD för Murpoolen.

Favoritfasad: Colosseum i Rom