Stark Fasadrenovering, med huvudkontor i Kungens Kurva projekterar och utför alla typer av fasad- arbeten över hela Stockholmsområdet. Stark är specialiserat på att renovera fasader, i detta ingår fönsterbyten, balkongarbeten, takrenoveringar samt fasadarbeten i form av olika putssystem, tegelrenoveringar samt betonglagningar. Stark har cirka 50 anställda och omsätter ca 200 miljoner kronor.

Valvet Fasad, med huvudkontor i Kungens Kurva projekterar och utför fasadarbeten med inriktning av äldre fastigheter över hela Stockholmsområdet. Valvet är specialiserat på att renovera fasader med stort historiskt och kulturellt värde och i detta ingår fönsterbyten, balkongarbeten, takrenoveringar samt fasadarbeten i form av olika putssystem, tegelreno- veringar samt betonglagningar.

Simtuna Bygg & Betong Teknik, med huvudkontor i Bro utanför Stockholm, utför totalentreprenad när det gäller alla typer av betongprojekt över hela Stockholmsområdet med omnejd. Simtuna är specialiserade på betongrenovering med huvudsaklig inriktning på balkongarbeten och loftgångsarbeten samt renovering av parkeringshus. Simtuna har cirka 27 anställda och omsätter ca 60 miljoner kronor.

Fasadteknik i Nyköping, med huvudkontor i Nyköping utför främst mur- och putsarbeten samt balkongrenoveringar och plattsättning. Fasadteknik bildades 1994 och består av ett 15-tal mycket kunniga och erfarna murare och plattsättare. Objekten varierar från slott och kulturbyggnader till industribyggnader och flerfamiljshus. Geografiskt fokus är Östra Sverige kring Östergötland, Södermanland och Stockholm.

Karlaplans Plåtslageri, med huvudkontor i Stockholm, är en helhetspartner inom plåt och tätskiktsarbeten. Karlaplans Plåtslageri arbetar med de flesta typer av utvändiga plåt och tätskiktsmaterial på tak, fasader, terrasser och gårdar. I dag har företaget ett 60-tal anställda och omsätter cirka 125 miljoner kronor på årsbasis. VD är Andreas Illerfelt.

Sterner Stenhus, grundat 1960, erbjuder kompletta lösningar vid nybyggnation och renovering av fasader – från projektering till slutlig produkt. Bolaget drivs idag av Elias Georgiadis och Tomas Georgiadis med hjälp av företagets alla medarbetare. Verksamheten togs över 2007 från familjen Sterner, som drivit bolaget sedan starten.