Publicerad 2019-06-26

Redovisningsekonom sökes

Mälardalens Mur & Puts söker en redovisningsekonom med placering i Kungens Kurva. I rollen som redovisningsekonom kommer du att ha helhetsansvar från ax till limpa för två av koncernens bolag. Tjänsten är på heltid.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Bokföring
  • Kundreskontra
  • Leverantörsreskontra
  • Bokslut
  • Moms
  • Skatt
  • Projektredovisning/vinstavräkning

Kvalifikationer och erfarenhet

Vi söker dig som har universitetsutbildning eller motsvarande och minst tre års yrkeserfarenhet med inriktning mot ekonomi. Har du dessutom arbetat inom byggbranschen samt med vinstavräkning och projektredovisning är det ett plus. Redovisningen är baserad på K3 i bolagen (IFRS på koncernnivå) samt systemen som tillämpas är Pyramid och Fortnox. Detta är meriterande men inget krav. Du behärska även svenska i tal och skrift. Övriga krav är körkort då det ingår resor till bolagen som är belägna i Kungsängen, Bro och Enköping.

Vem är du?

För att trivas i rollen är du van vid ett högt tempo och att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Du är kommunikativ, noggrann, självgående, flexibel och har skinn på näsan. Du är en problemlösare och gillar att bidra med din kompetens och vill vara med att utveckla.

Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig kandidatansvarig på Brightby, Lisbeth Ahnström på tel 072-010 35 09 eller mail lisbeth.ahnstrom@brightby.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt då tjänsten ska tillsättas omgående.

Klicka här för att söka tjänsten.

 

 

Om Mälardalens Mur & Puts

Mälardalens Mur och Puts (https://murputs.se/) startade sin verksamhet år 2000. Vi har gått från “ung och lovande” till en stabil aktör på marknaden. Det finns gott om yrkeserfarenhet och kompetens hos både ägarna och medarbetarna. Vi är ca 47 personer som arbetar för att ge våra kunder den bästa servicen. Mälardalen Mur och Puts ingår i koncernen Fasadgruppen Sverige AB.

Fasadgruppen Sverige AB är Sveriges enda rikstäckande helhetsleverantör av hållbara fasader med lokal närvaro, konkurrenskraftiga priser och gedigen erfarenhet av fasader. Verksamheten bygger på lokalt förankrade entreprenörsdrivna företag med tydligt fokus på samverkan, engagemang och kompetens.