Publicerad 2019-12-16

Murare sökes omgående

Fasadgruppen växer vidare. Vårt dotterbolag Fasadteknik i Nyköping söker murare omgående.

Du som söker kommer främst att arbeta med fasadputs och murningsarbeten. Projekten varierar från små till stora objekt, både inom nybyggnation och renovering.

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som är murare och har ett antal års erfarenhet. Du trivs med att jobba i ett högt tempo samtidigt som du är noggrann i ditt arbetssätt. Du har lätt för att samarbeta i team likaväl som att arbeta självständigt. Vidare har du en positiv attityd, är ansvarstagande och kvalitetsmedveten.

Vi erbjuder
På Fasadteknik blir du delaktig i ett spännande arbetet att bygga framtidens hållbara fasader. Vi är en del av Fasadgruppen, en nordisk koncern inom fasadbyggnation. Vi engagerar oss i sociala frågor och miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi murar och putsar. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling och vi tillvaratar all kompetens och eftersträvar mångfald. Arbetet är en heltidstjänst med start efter överenskommelse.

Ansökan
Intervjuer kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan och CV så snart som möjligt då tjänsten ska tillsättas omgående till: tobias@fasadteknik.se.

Vid frågor och för mer information, kontakta: Tobias Karlsson, Fasadteknik, tel. 0730-28 68 17.
Läs mer om Fasadteknik: www.fasadteknik.se.


Vill du bygga hållbara fasader med oss? Välkommen med din ansökan!
Sista ansökningsdag: 2020-01-15.