Publicerad 2019-11-27

Murare och hela murarlag sökes till Stockholm, Uppsala och Norrtälje

Fasadgruppen växer vidare. Vårt dotterbolag Mälardalens Mur & Puts söker murare eller hela murarlag med start omgående. Det är primärt fasadmurning som efterfrågas.

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som är murare eller hela murarlag och har ett antal års erfarenhet. Arbetet gäller mestadels fasadmurning. Du trivs med att jobba i ett högt tempo samtidigt som du är noggrann i ditt arbetssätt. Du har lätt för att samarbeta i team likaväl som att arbeta självständigt. Vidare har du en positiv attityd, är ansvarstagande och kvalitetsmedveten.

Ansökan
Intervjuer kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan och CV så snart som möjligt då tjänsten ska tillsättas omgående till: daniel.svensson@murputs.se

För mer information, kontakta: Daniel Svensson, VD Mälardalens Mur & Puts, tel. 0707-44 14 11.
Läs mer om Mälardalens Mur & Puts

Mälardalens Mur & Puts är en del av Fasadgruppen Sverige AB som är Sveriges största fasadkoncern. Verksamheten bygger på ett antal lokalt förankrade entreprenörsdrivna företag med tydligt fokus på samverkan, engagemang och kompetens. Fasadgruppen är i en expansiv fas och marknadsledande i branschen. Koncernen omsätter 1 miljard kronor och har cirka 500 anställda. Huvudkontoret finns i Stockholm. Läs mer på www.fasadgruppen.se.