Publicerad 2019-11-04

Möt oss på Fasadforum

Fasadforum som är en arena för nätverk och kunskap kring fasader arrangeras av SPEF, branschföreningen för murat och putsat byggande. Dagen bjuder på en fullspäckad eftermiddag med föreläsare på temat långsiktighet och mingel med folk i branschen.


Torsdagen 14 november är det åter igen dags för Fasadforum som i år kommer att hållas på Folkets Hus i Stockholm. SPEF bjuder in till en eftermiddag med flera intressanta föreläsare och mingel med branschens entreprenörer, leverantörer, arkitekter och byggherrar. Det blir en eftermiddag med nätverkande och kunskap kring fasader med föreläsningar, inspiration, erfarenhetsutbyte och mingel med kollegor i branschen. Inbjudna externa gäster kommer att delta såsom arkitekter, byggherrar, studenter, lärare med flera.

Fasadgruppen kommer att vara på plats med en egen monter som bemannas av representeras från flera av våra dotterbolag. Under Fasadforum kommer även priset för Årets Fasad att delas ut, där Fasadgruppens dotterbolag STARK Fasadrenovering är nominerad för sitt arbete på Grand Hôtel. Årets Fasad är byggbranschens stora pris för Sveriges bästa husfasad. 

Evenemanget äger rum på Folkets Hus från kl. 13:00 och dagen avslutas med mingel och snittar. Anmälan görs enkelt via länken och mer information finns på SPEF:s hemsida. Agenda för dagen och anmälan, klicka HÄR.

Hoppas vi ses!


Årets Fasad är byggbranschens stora pris för Sveriges bästa husfasad och lyfter fram betydelsen av gestaltning och utförande. Bakom priset står SPEF- branschföreningen för murat och putsat byggande. Tävlingen syftar till att uppmärksamma byggande som bidrar till vackra, intressanta, spännande och hållbara hus. Tävlingens bedömningskriterier är: fasadens gestaltning, hållbarhet och ekonomi, innovation och slutligen utförande och hantverk. I juryn sitter Malin Pappila, arkitekt, ÅWL Arkitekter, Roger Pohjanen, Senior Advisor och produktionschef, Riksbyggen, Catherina Fored, arkitekt, vd HSB Norra Stor-Stockholm, Per-Anders Johansson, arkitekt, konsult, specialist kulturbyggnader, Roger Blomqvist, elingenjör företräder Byggbransch-föreningarna i Sverige, Gino Carinci, fasadentreprenör och grundare till Åby Fasad AB och Johan Onno, civilingenjör, KTH, vd SPEF.

 

För mer information om tävlingsbidraget, vänligen kontakta:
Stefan Karlsson, VD STARK Fasadrenovering, tel. 070-412 43 01.