Publicerad 2019-10-04

Kontorsassistent sökes till Stockholm

Trivs du med varierande uppgifter och vill arbeta som ”spindeln i nätet”? Vårt dotterbolag STARK Fasadrenovering behöver förstärka sitt kontor i Kungens kurva med en administratör.

Arbetsuppgifter

I rollen som kontorsassistent ansvarar du för inkommande samtal, tar emot besökare, posthantering samt hålla snyggt och prydligt på kontorets allmänna ytor. Vidare kommer du ansvara för inköp av kontorsmaterial, arbetskläder och ID-korts hantering. Du kommer även arbeta med att uppdatera företagets hemsida, Facebook och Instagram samt åka runt och fotografera projekten som företaget driver. Som kontorsassistent får du möjlighet att hjälpa till där det behövs samt utvecklas inom ett flertal områden.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Gymnasieutbildning
• Tidigare erfarenhet av servicerelaterat arbete och administration
• God datorvana
• B-körkort
• Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska

För att trivas i rollen har du en känsla för service, tycker om att hjälpa andra och är prestigelös. Därtill är du en person som tar tag i saker och upprätthåller ett professionellt bemötande gentemot kolleger och besökare. Rollen som kontorsassistent innefattar mycket eget ansvar och att du är självgående. Vidare är du är ödmjuk, har skinn på näsan och är inte rädd att hugga i.

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men vi har för avsikt att erbjuda dig anställning hos oss på sikt. 

Start: November
Plats: Skärholmen (Kungens kurva)
Lön: Enligt överenskommelse

Sök tjänsten här

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

 

STARK Fasadrenovering är en del av Fasadgruppen Sverige AB som är Sveriges största fasadkoncern. Verksamheten bygger på ett antal lokalt förankrade entreprenörsdrivna företag med tydligt fokus på samverkan, engagemang och kompetens. Fasadgruppen är i en expansiv fas och marknadsledande i branschen. Koncernen omsätter 980 Mkr och har cirka 500 anställda. Huvudkontoret finns i Stockholm. Läs mer på www.fasadgruppen.se.