Publicerad 2019-10-23

Inspirationskonto på Instagram

Vi kan vårt hantverk inom mur- och putsbranschen och med drygt 500 medarbetare kan vi erbjuda en bred kompetens inom fasadbyggnation och vi är därmed en trygg samarbetspartner som levererar högsta kvalitet till våra kunder. Genom best practice inom koncernen strävar vi alltid efter att utveckla alla medarbetare i vår dagliga verksamhet för bästa kundnyttan. 

Vårt uppdrag är att leverera hållbara fasader i tid. Tack vare väl utarbetade och energieffektiva arbetsmetoder med korta ledtider och leveransprecision, erbjuder vi medvetna kunder ett personligt engagemang, konkurrenskraftiga priser och trygghet i hela affären.

Vi levererar, drar lärdom och utvecklar

Vi månar om god arkitektur och hög kvalitet i alla aspekter. Det ger oss hållbara fastigheter som i sin tur bidrar till en bättre miljö. Fasadgruppen tillämpar best practice inom koncernen, vilket innebär att vi alltid följer upp våra projekt och därmed alltid kan garantera dig som kund effektiva arbetsprocesser och leverans av med bästa kvalitet. Hos oss är detaljer såväl som helheten viktig. Vi strävar alltid efter att arbeta hållbart på alla nivåer.

Stort och smått, gammalt och nytt – från början till slut

Vi arbetar med alla typer av uppdrag – stora som små, mot fastighetsägare, byggherrar, fastighetsförvaltare, fastighetsbolag, fastighetsägare, konsulter, bostadsrättföreningar, stat, kommun, landsting och privatpersoner. Våra arbetsområden handlar om alla typer av fasadarbeten och vi är med vid nyproduktion, ombyggnation och renovering. Vi är med i hela processen från konsultation, produktionsledning av bygget, administration till färdig produkt. Eftersom vi har gjort alla typer av arbeten är vi bra på att förutse projektets fallgropar och kan förvarna om dem och kringgå dem.

Är du nyfiken och vill se vad vi kan erbjuda dig som kund? Följ då vårt konto på Instagram och ta del av några av våra fantastiska projekt vi har fått i uppdrag under åren.

 

Fasadgruppens konto Instagram