Publicerad 2019-08-20

Fasadgruppen på Fastighetsmässan i Göteborg

Fasadgruppen ställer för första gången ut på Fastighetsmässan. Det blir en möjlighet att träffa både befintliga och nya kunder samt ett tillfälle att berätta om hur vi, som Sveriges största fasadkoncern med lokalt förankrade bolag, kan hjälpa våra kunder med en trygghet i hela affären. 

Kom förbi vår monter C:09, så bjuder vi på en kaffe och berättar om våra 14 bolag i koncernen och hur vårt erbjudande som rikstäckande helhetspartner hjälper dig som kund. Vi arbetar på den nordiska marknaden med fokus på murning, putsning, balkonger, fönster och tak. Vi vet att summan av Fasadgruppens bolag tillsammans, är större än de enskilda delarna var för sig. Vi erbjuder en trygghet i hela affären.

Vi kommer även under Fastighetsmässan att presentera vår nya tjänst Fasadservice som vi lanserar under hösten, för att ytterligare stärka vårt erbjudande.

Vi ser fram emot att träffa både befintliga och nya kunder under mässan, välkomna till C:09!

Fastighetsmässan Göteborg samlar fastighetsbranschens ledande aktörer och skapar förutsättningar för en attraktiv region och ett blomstrande näringsliv. Här möter du de mest inflytelserika fastighetsaktörerna inom drift, underhåll, förvaltning, energi, miljö, säkerhet och digitalisering och skapar unika affärs- och nätverksmöjligheter.

Ladda ner gratis biljett här