Publicerad 2019-04-30

Administratör sökes till Varberg

Trivs du med varierande uppgifter och vill arbeta som ”spindeln i nätet” ? Vårt dotterbolag Frillesås Mur & Puts behöver förstärka sitt kontor i Varberg med en administratör.

Som administratör hos oss kommer du att ha många arbetsuppgifter parallellt, bland annat:
• Fakturahantering
• Sammanställning av ÄTA-jobb
• Administrera våra projektpärmar
• Materialbeställningar
• Dokumenthantering
• Upprätta register på maskiner, personal, kläder etc
• Arbete i vårt projektuppföljningssystem Bygglet

Kravprofil
Vi söker dig som har ett stort intresse av administration. Du lär dig snabbt nya system och är van användare av Office- paketet. Du arbetar strukturerat, effektivt och med många olika uppgifter parallellt. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av administrativa uppgifter inom bygg- eller tillverkningsindustrin. Resor i tjänsten kan förekomma, körkort B är ett krav.

Kompetenser och personliga egenskaper
Som person är du serviceinriktad och inger förtroende hos verksamheten. Du trivs att arbeta som ett naturligt stöd i gruppen och ser förändring som något positivt. Du är duktig på att förmedla information både skriftligt och muntligt. Du gillar ordning och reda och som person har du lätt att ta egna initiativ och arbeta självständigt.

Vi erbjuder
På Frillesås Mur & Puts AB blir du delaktig i ett spännande arbetet att bygga framtidens hållbara fasader. Vi är en del av Fasadgruppen, en koncern inom fasadbyggnation. Vi engagerar oss i sociala frågor och miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi murar och putsar. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling och vi tillvaratar all kompetens och eftersträvar mångfald. Arbetet är en heltidstjänst med start efter överenskommelse.

Vill du bygga hållbara fasader med oss? Välkommen med din ansökan till: jobb@frillesasmurputs.se.
Sista ansökningsdag 2019-06-14.

 

Frillesås Mur & Puts AB är en del av Fasadgruppen Sverige AB som är Sveriges största fasadkoncern. Verksamheten bygger på ett antal lokalt förankrade entreprenörsdrivna företag med tydligt fokus på samverkan, engagemang och kompetens. Fasadgruppen är i en expansiv fas och marknadsledande i branschen. Koncernen omsätter 865 Mkr och har cirka 430 anställda. Huvudkontoret finns i Stockholm. Läs mer på www.fasadgruppen.se.